Tidligere stressede udtaler sig om min rådgivning:

 

Projektleder Tina udtaler:

I slutningen af 2008 blev jeg sygemeldt med stress. Jeg fik akut psykologisk hjælp i en måned og kom derefter tilbage på arbejdet. Efter et halvt år kom symptomerne tilbage og jeg fik det rigtig skidt igen.

Her hørte jeg om Helle som tilbød at mødes hver anden uge i en periode. Helle gav mig værktøjer til afstressning, og vi havde nogle samtaler om min arbejdssituation, som gav mig en masse forståelse for min situation.

Nu er der snart gået et år og jeg har løftet nogle ekstreme arbejdsopgaver på arbejdet uden at mærke stressen igen. Mange sagde til mig at det tager mange år at komme over stress, men Helle hjalp mig på rekordtid fordi hun var så hurtig til at sætte sig ind i min situation.

Ingen tvivl om at vores snakke og hendes råd gav bonus.

Folkeskolelærer Isabel udtaler:

Jeg mødte Helle på et kursus i forbindelse med en sygdomsperiode. Jeg deltog i Helles oplæg om stresshåndtering og fik en individuel samtale. Begge dele bar præg af stor viden, en anerkendende facon og humor. Jeg lærte konkrete teknikker, som jeg gør stor brug af efter jeg er startet på job igen!
Det lyder rigtig spændende med beslutningen om at blive stressvejleder! Det lyder som en farbar vej..... For mig at se, har hun alle kompetencerne i topform til det.

Lav din egen hjemmeside med mono.net