Stress er opleves både i krop og hjerne og derfor er det vigtigt, at man både arbejder med det fysiske OG psykiske, for at komme af med stress og leve uden stress. Jeg vil råde dig til at læse alle artiklerne.

 

Hvis det er for uoverskueligt for dig på nuværende tidspunkt, skal du begynde med at læse artiklen "Afstresning - fokus på kroppen", for det er det første du skal gøre, for at komme af med stress.

Den fysiske dimension er også den vigtigste for at forebygge stress.

 

Hvad er stress?

I denne artikel får du et kort overblik over, hvad stress er, og hvordan det kan komme til udtryk. Der er ikke en decideret liste over fysiske og psykiske symptomer, da du kan finde en sådan liste i de fleste stressbøger. Hvis du vil have konkrete værktøjer, skal du læse de to nenenstående artikler, der er skrevet i forlængelse af denne artikel.

Hvad er stress?

Afstresning - fokus på kroppen

I denne artikel får du hjælp til, hvad du kan gøre fysisk, for at blive fri for stress og forbygge stress fremover. Det er vigtigt for mig at påpege, at motion er godt som forebyggelse mod stress, og aflive forståelsen af, at motion kan helbrede, når du lige er gået ned med stress. Hvis du er meget stresset nu, vil motion bare gøre din stresstilstand værre. Dette uddybes nærmere i artiklen.

Afstresning - fokus på kroppen

Stresshåndteringsværktøjer - fokus på psyken

I denne artikel sætter jeg fokus på, hvordan du med forskellige strategier kan mindske den stress i form af arbejdsopgaver og opgaver i privatlivet, som du bliver udsat for hver dag. Strategierne kan både bruges forebyggende og som stresshåndtering, hvis du er kommet dig over den første fase, krisefasen, og skal til at håndtere stressen både i dit privatliv og i dit arbejdsliv.

Stresshåndtringsværktøjer - fokus på psyken

Hvor skriver jeg stress på mit cv?

Har du været sygemeldt på grund af stress og sidder du og tænker på, om du skal skrive i din jobansøgning og på dit cv, at du har været stresset? Så kan du få nogle gode råd i denne artikel - også til, hvad du skal sige til jobsamtalen

Hvor skriver jeg stress på mit cv?
Lav din egen hjemmeside med mono.net